Nyheter 



 

SE*Kelkels Aline är åter till försäljning och letar sitt föreviga hem på grund av att en av allergikerna i hennes nya familj fick astmatiska besvär efter några dagar. Aline är en glad liten tjej som har lätt till att spinna och gillar lek och gos. Bild och mer information finns på fliken kattungar.

Tomt Hus

02.01.2021

Nu har kattungarna flyttat och det känns tomt i huset. Inget bus eller småtassar som dundrar. Jag önskar alla kattungarna ett stort lycka till hos deras nya familjer.

Tiden går och det har varit fullt upp med att hinna med busiga kattungar och allt julstök. Nu väntas juletider och kattungarna har insett att nu finns det en massa mer spännande att upptäcka. Nu har alla kattungarna förhoppningvis hittat sina kärleksfulla familjer och föralltid hem. Imorgon blir det deras första tripp till veterinären för första...

Vi har haft en del besök och kattungarna har börjat finna sina framtida familjer. Jag har tyvärr inte hunnit med att uppdatera hemsidan med 5 veckors bilder men nu finns det nya bilder på kattungarna som har hunnit bli 6 veckor.

Kattungar!

08.10.2020

Den 7 oktober föddes fyra små sötnosar. Det blev två blåa och två golden med tabbymönster på samtliga,

Det är tydliga rörelser från kattungarna i magen och nu är det inte länge kvar tills det är förlossningsdags.

Vi har uppmärksammat en positiv förändring, det ser ut som att vi har små hallon på Bria!

Bria har fått träffa SE*Furmountains Bolo och kärlek uppstod. Parningar noterades i början av Augusti och nu hoppas vi att deras kärleksmöte resulterar i kattungar.

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång